Новини O'Club

O’Club - старт будівництва

Компанія ODG Development розпочала будівництво заміської клубної резиденції O’Club. Вона поєднуватиме у собі клубний комфорт, екологічну концепцію, сучасні технології та вдалу локацію.
Майбутні мешканці комплексу можуть вибирати з одно-, дво-, й трикімнатних варіантів, також доступні дворівневі планування. Концепт проєкту передбачає власний простір комфорту для кожного мешканця. Для любителів заміського відпочинку, ідеальним варіантом стане квартира на першому поверсі із двориком-патіо, в якій простір житла не обмежуватиметься лише стінами. Прихильники вечірок на даху вподобають квартири на п’ятому поверсі, адже вони продаватимуться разом з власною просторою терасою, яку можна облаштувати на будь-який смак. Також, є будинки з лаунж-руф на даху, де відпочинок доступний для всіх мешканців будинку.
У нашій заміській клубній резиденції простір буде повністю ізольованим та захищеним. Вся територія перебуватиме під цілодобовою охороною і відеонаглядом, а доступ здійснюватиметься за допомогою електронного ключа.
На центральній площі будуть розташовані торгово-розважальна та івент-зони з кафе і ресторанами, салонами краси, спортивними клубами, магазинами, дитячим центром розвитку, коворкінг-просторами й фонтаном. Для зручності та комфорту мешканців передбачено також паркову алею з багаторічних дерев площею 1,5 Га і власний резидент-сервіс.
Також в розпорядженні жителів інфраструктура Крюківщини. У пішій доступності знаходяться кілька продуктових магазинів, ТРЦ, медичні установи, садки та школи. Поруч облаштована зона відпочинку озеро Добрий Дуб, трохи далі озеро Крючок та ландшафтний заказник «Озерне» площею понад 30 Га. Відстань до найближчої станції метро 7 кілометрів. Навпроти резиденції знаходиться зупинка автобусів №427 і №723, які курсують до станції метро «Виставковий центр». Також, поруч кінцева зупинка маршрутного таксі №306, що прямує до метро «Нивки»
О’Club - Новини